SkellerupAntennelaug 


Nyt fra Skellerup Antennelaug.

23/3-24
Der er afholdt ordinær generalforsamling 2024. Læs referatet ved at klikke her!

6/3-24
Der afholdes ordinær generalforsamling torsdag d. 21/3 2024 kl. 19 i klubhuset i Skellerup. Forslag skal være et medlem af bestyrelsen i hænde senest 10 dage før generalforsamlingen med navn og underskrift.
Bestyrelsen foreslår igen i år en mindre kontingentstigning på grund af stigende udgifter til programmer og strøm for det kommende år. Desuden skal vi diskutere mindre ændringer i pakkerne.

21/2-23
Der er afholdt ordinær generalforsamling 2023. Læs referatet ved at klikke her!

15/1-23
Der afholdes generalforsamling tirsdag d. 21/2 2023 kl. 19 i klubhuset i Skellerup. Forslag skal være et medlem af bestyrelsen i hænde senest 10 dage før generalforsamlingen med navn og underskrift.
Bestyrelsen foreslår for første gang i 5 år en mindre kontingentstigning på grund af stigende udgifter til programmer og strøm for det kommende år. Der skal ikke være stort overskud, men det skal kunne løbe rundt uden at optage gæld!
Desuden foreslår bestyrelsen en vedtægtsændring således, at generalforsamlingen ikke længere skal annonceres i en lokal avis, men vi kan nøjes med at slå det op i god tid på hjemmesiden og på Facebook. Det koster over 1000kr for en annonce, og der bliver færre og færre til at betale.

2/3-22
Der er afholdt ordinær generalforsamling 2022. Læs referatet ved at klikke her!

5/2-22
Der afholdes generalforsamling tirsdag d. 1/3 kl. 19 i forsamlingshuset. Forslag skal være et medlem af bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen med navn og underskrift. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent for det kommende år.

25/5-21
Der er afholdt ordinær generalforsamling. Læs referatet ved at klikke her!

21/5-21
Der er indkommet et forslag om at erstatte CNN med TV2 News. Husk de sædvanlige corona tiltag ved fremmøde (mundbind, sprit og afstand)!

1/5-21
Der afholdes generalforsamling tirsdag d. 25/5 kl. 19 i forsamlingshuset. Forslag skal være et medlem af bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen med navn og underskrift. Husk de sædvanlige corona tiltag ved fremmøde (mundbind, sprit og afstand)!

7/2-21
Acia Tom har heldigvis overstået sin corona, og der arbejdes på sagen!
På grund af COVID-19 reglerne forventer vi ikke at kunne afholde vores generalforsamling som vi plejer i februar måned. Når vi får lov til at være sammen igen, så indkalder vi til generalforsamling med den i vedtægterne bestemte varsling. Pas på jer selv derude!

4/1-21
Acia Tom er desværre blevet så hårdt ramt af corona, at han ligger på sygehuset. Derfor kan vi ikke sige hvornår der er fiber til alle. Heldigvis fungerer det gamle coaxnet stadigvæk! Vi beklager meget, men det er vilkårerne i dagens Danmark. Mere nyt når vi ved mere!

10/6-20
Der er afholdt ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 10. juni i Forsamlingshuset. Tilstede var 42 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Dagsorden: Vedtægtsændringer samt forslag om gratis fiber til alle nuværende medlemmer. Vedtægtsændringerne blev vedtaget, og derefter afstemning om fiber til alle medlemmer. Dette forslag blev også vedtaget. De nye vedtægter kan ses under menuen Vedtægter. Såfremt ikke-medlemmer ønsker at få indlagt fiber koster det 2000kr i tilslutningsgebyr til Acia. Der graves fra 1. august til 1. december, hvorefter vi slukker for det gamle coax kabelnet.

22/5-20
Der afholdes ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 10. juni i Forsamlingshuset. Dagsorden: Vedtægtsændringer samt forslag om gratis fiber til alle nuværende medlemmer. Forslag til nye vedtægter kan læses ved at klikke her! Mød op til den ekstraordinære generalforsamling og hør nærmere. Vel mødt!

11/3-20
Corona pause!!!

19/2-20
Der er afholdt ordinær generalforsamling i klubhuset. Referatet kan læses ved at klikke her!

21/1-20
Der afholdes ordinær generalforsamling i klubhuset i Skellerup tirsdag d. 18. februar kl. 19. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent. Forslag skal være et medlem af bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen med navn og underskrift. Vel mødt!

5/2-19
Der er afholdt ordinær generalforsamling i Forsamlingshuset. Referatet kan læses ved at klikke her!

27/1-19
Der er ingen indkomne forslag. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent. Vel mødt!

13/1-19
Tirsdag d. 5. februar kl. 19 afholdes ordinær generalforsamling i Forsamlingshuset, den lille sal ovenpå, da dilettanterne øver nedenunder. Alle medlemmer er velkomne. Deltag i generalforsamlingen og gør din indflydelse gældende. Eventuelle forslag til vedtagelse skal afleveres senest 14 dage før med underskrift til et medlem af bestyrelsen. Vel mødt!

28/2-18
Der er afholdt ordinær generalforsamling i Forsamlingshuset. Referatet kan læses ved at klikke her!

3/2-18
Onsdag d. 28. februar kl. 19 afholdes ordinær generalforsamling i Forsamlingshuset. Alle medlemmer er velkomne. Deltag i generalforsamlingen og gør din indflydelse gældende. Eventuelle forslag til vedtagelse skal afleveres senest 14 dage før med underskrift til et medlem af bestyrelsen. Vel mødt!

31/8-17
Fredag d. 8. september skal du foretage en ny kanalsøgning, da vi skal have flyttet rundt på tv-kanalerne. Det er en del af at få vores fiberforbindelse i drift. Du skal bruge følgende info til din kanalsøgning:

Frekvens: 190 MHz eller 190.000 kHz
NetværksID: 100
Symbolrate: 6875
QAM: 64

Er du i tvivl, så kontakt Acia på 4440 1520 eller John Henry på 2857 9962.

3/5-17
Bestyrelsen er i godt humør takket være den nye fiberforbindelse, som giver os flere valgmuligheder i fremtiden, og endnu hurtigere internet. Derfor har vi i en periode frem til sommerferien fjernet indmeldelsesgebyret helt, så det er GRATIS at blive medlem af foreningen. Det eneste, der skal betales, er tilslutningen til foreningens kabelnet. Det er en sag mellem det kommende medlem og vores montør fra Acia. Du skal selvfølgelig stadig betale for tv og internet. Kontakt kasserer Kim Sørensen for indmeldelse og tilslutning.

28/2-17
Der er afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 28. februar. Referatet kan læses ved at klikke her.

5/2-17
Skellerup Antennelaug afholder ordinær generalforsamling tirsdag d. 28. februar kl. 19 i Skellerup forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent for det kommende år. Eventuelle forslag der ønskes behandlet under generalforsamlingens pkt. 4 skal være et bestyrelsesmedlem i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen i underskrevet stand. Vel mødt!

5/11-16
Alle medlemmer af antennelauget kan få en @skellerupnet.dk-mailadresse ved henvendelse til formanden med navn og adresse. Jeg hjælper også gerne med evt. opsætning af mail. Teknisk info om konfiguration af din mailkonto hos One.com. Modtage mail: pop.one.com, port 995/SSL eller imap.one.com, port 993/SSL. Sende mail: send.one.com, port 465/SSL og serveren kræver godkendelse før afsendelse.

2/11-16
Overflytningen af @skellerupnet.dk adresserne er nu næsten klar. I aften kl. 12 skifter vi over til den nye server og I skal derfor ændre jeres indstillinger som nævnt i hjælpe dokumentet jeg sendte til jer. Går det helt galt, så kontakt mig eller en anden IT-kyndig person. Mvh Peter.

17/5-16
Efter den meget kedelige nyhed om Jans sygdom, har bestyrelsen besluttet at nykonstituere sig med ny kasserer, da foreningen ikke kan undvære en daglig kasserer. Ny kasserer er Kim Sørensen og ny næstformand er Stefan Wilkens. Jan er indtil videre sygemeldt. Leif Rask er indtrådt i bestyrelsen som suppleant.

30/3-16
Erling er nu helt ude af AntenneIP efter konkursen, så derfor skal du ringe til det nye firma, der hedder Acia, på tlf. 4440 1520 hvis du har problemer med internet eller IP-telefoni.

22/3-16
Referat af generalforsamlingen kan læses ved at klikke her.

6/3-16
Bestyrelsen stiller følgende forslag til generalforsamlingen: Som lovet på sidste års generalforsamling har bestyrelsen kontaktet flere forskellige udbydere af internet og tv, og vi har valgt tre forskellige ud til afstemning på generalforsamlingen. Det er YouSee, EnergiFyn og AntenneIP/Andersen. Der er fordele og ulemper ved alle tre, og bestyrelsen vil orientere om dem før afstemningen finder sted. HUSK - DEN DER STEMMER BESTEMMER!.

14/12-15
TV2 Sport har fejlagtigt været placeret i pakke 2, men er nu kommet på plads i pakke 3. I stedet er H2 History Channel kommet til i pakke 2..

22/3-15
Der er afholdt ordinær generalforsamling torsdag d. 19/3-15. Referat af generalforsamlingen kan læses ved at klikke her.

15/9-14
Nu er AntenneIPs internetforbindelse til og fra Skellerup øget fra 100Mbit til 300Mbit. Det har desværre ikke haft den ønskede effekt, så nu hedder det opgradering eller udskiftning af grejet i antennehuset. Det SKAL blive bedre.

20/8-14
Onsdag d. 3. september kl. 18.30-20.30 holder vi åbent antennehus. Kig indenfor og se grejet, snak med bestyrelsen og Erling, og få svar på dine spørgsmål. Vi gi'r en tår at drikke. 

5/7-14
Vi arbejder på at få højere hastighed på internettet i Skellerup i løbet af sommeren. I den forbindelse vil AntenneIP gerne have jer til at ringe og fortælle dem, hvis i rent faktisk ikke har den hastighed i betaler for. For at teste jeres hastighed, så brug www.bredbaandsmaaleren.dk fra en kablet pc/mac, ikke en trådløs, idet der er stor forskel på hastigheden. Det kan godt være at i har ringet før, men gør det alligevel igen! Husk at ringe indenfor normal arbejdstid! På forhånd tak.

28/3-14
Referat af generalforsamlingen kan læses ved at klikke her.

12/3-14
Der afholdes ordinær generalforsamling torsdag d. 27/3 kl. 19 i forsamlingshuset. Dagsorden ifølge lovene.
I år deltager Erling antennemand desværre ikke, men vi noterer eventuelle spørgsmål som måtte være til ham, og sørger for at han får dem.

13/01-14
Hvis i oplever at en kanal er forsvundet, så prøv at søge kanaler igen. Der sker nogle ændringer i starten af det nye år, hvor ENDNU flere kanaler kommer i HD, og det kan betyde at enkelte kanaler skal genindlæses. (6'eren, TV2 Fri, Eurosport 1+2). Vi er nu et af de antennelaug, der har flest kanaler i HD! Vi forsøger at gøre det så godt for medlemmerne som økonomi og teknik tillader.

27/10-13
Vi håber nu, at alt kører som det skal og alle har fået den pakke de har bedt om. Hold øje med jeres PBS-oversigt og henvend jer til kassereren, hvis der er et forkert opkrævet beløb på fra os.

4/10-13
Det er ikke kun kablerne der skal skiftes, men også de moduler som oplevelsespakken skal køre på. Det er åbenbart ikke standardmoduler, men det har Viasat ikke informeret om. Leverandøren har dem ikke på lager, så Erling kan ikke selv med den bedste vilje få dem til at virke før der kommer nye moduler. Seneste melding siger nu, at alt er klart senest på onsdag d. 9. okt.

3/10-13
Der er stadig lidt problemer med de sidste kanaler. Det er fordi de skal være i HD, så der skal skiftes nogle kabler fra parabolen og ned. Det sker fredag, og så skulle oplevelsespakken også komme på.

30/9-13
Vi regner med, at de nye kanaler er klar i løbet af tirsdag d. 1. okt. Som en ekstra bonus kommer endnu flere kanaler i HD. Det er TV3, TV3+, oplevelsespakken samt TV3 Sport 1 og 2. Fra 1. januar kommer Eurosport 1 og 2 også i HD.
Hvis der er en kanal, der ikke lige er klar i løbet af tirsdag, så lav venligst ikke telefonstorm af den grund...

17/9-13
Den ekstraordinære generalforsamling vedtog bestyrelsens forslag til opdeling af kanalerne i 3 pakker. Der var 44 medlemmer tilstede, 24 stemte for, 17 imod og 3 var blanke. Der omdeles snarest muligt nærmere information om valg af pakker. Såfremt vi ikke hører noget fra jer, får de der har den lille pakke nu pakke 1, og de der har den store pakke nu får pakke 2. Du skal aflevere din valgseddel, hvis du vil have den store pakke 3.

3/9-13
Bestyrelsen har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 17. september kl. 19 i Skellerup
Forsamlingshus med følgende dagsorden:

1. Orientering om baggrunden for den ekstraordinære generalforsamling.

2. Hvad gør vi så i stedet for BoxerTV?

3. Forslag om ny opdeling af kanalerne i 3 pakker og flere nye kanaler, også i HD.
Se forslaget til kanaler: klik her
Opdateret forslag til kontingent for de 3 pakker:
Pakke 1, grundpakken: 1800kr.
Pakke 2, familiepakken: 4000kr.
Pakke 3, sportspakken: 5400kr.

Såfremt dette forslag ikke vedtages fortsætter vi med de nuværende pakker og kanaler, men prisen bliver 2500kr for pakke 1 og 4300kr for pakke 2, såfremt alle kanaler (minus prøvekanaler) skal bibeholdes. Mere om det til mødet.

4. Internettet i Skellerup. Orientering af Erling Antennemand, som deltager i mødet.

Mød op og deltag i diskussionen.
Husk - den der stemmer bestemmer!!!

21/8-13
Det planlagte samarbejde med BoxerTV er indtil videre aflyst og vi fortsætter med de samme programmer som hidtil. Det betyder så også, at den forventede fiberforbindelse ikke kommer foreløbig. Vi vil dog prøve at ændre i pakkerne, så der bliver mere valgfrihed med 3 pakker. Mere om det så snart vi er klar.

20/5-13
Bestyrelsen har haft endnu et møde med BoxerTV, og det nye samarbejde skrider planmæssigt frem. Der er dog så hurtig en udvikling på TV-området, at det er svært, på nuværende tidspunkt, at sige præcist hvilke muligheder vi får d. 1. oktober når samarbejdet officielt går i gang. Det står dog fast, at der vil blive afholdt informationsmøde om de nye muligheder og nye kanaler i løbet af sommeren.
Mere info her så snart vi ved mere.

26/2-13
Du kan læse referatet fra generalforsamlingen ved at klikke her.
Bestyrelsens forslag om samarbejde med BoxerTV fra 1. oktober blev vedtaget. Du kan læse mere om det i referatet, og efter påske vil der komme mere info.

21/2-13
ANTENNEIP har lige sendt fakturaer ud for 1. kvt. 2013

Ved en systemfejl står perioden  på fakturaen til at dække 4. kvt. 2012, selvom den reelt dækker 1. kvt. 2013

Indbetalingen BLIVER registreret for 1. kvt. 2013 og man skal bare betale fakturaen på normal vis.

Vi beklager fejlen, men er iøvrigt ved at overgå til et nyt system med mulighed for tilslutning til PBS.

 

Med venlig hilsen

Erling Schøn Nielsen

ANTENNEIP

62220909.

13/2-13
Der afholdes ordinær generalforsamling mandag d. 25. februar 2013 kl. 19.00 i forsamlingshuset.

Bestyrelsen har et forslag om at indgå et samarbejde med BoxerTV, så vi kan tilbyde 2 forskellige pakker fra os, samt alle BoxerTVs valgfrie kanaler og pakker. Sammen med dette forslag arbejdes der på at få en fiberforbindelse til antennehuset, så vi kan få mere stabilt internet og flere tv-kanaler og tjenester. Bestyrelsen anbefaler varmt, at medlemmerne kommer til generalforsamlingen for at høre mere om dette spændende forslag. Både BoxerTV og Andersens Antenne er tilstede ved generalforsamlingen.

Der er indkommet spørgsmål fra 2 medlemmer, og disse spørgsmål vil blive behandlet på generalforsamlingen.

23/12-12
Der er nu 2 ekstra tv-kanaler.
Svensk TV4 på digital 32 og analog S15.
Tysk Sport 1 på digital 31 og analog S14.

17/5-12
TV2HD ligger på digital plads 4, hvor regional TV, Fyn, lå.

Regional TV, Fyn, ligger nu på plads 30.

Det er IKKE TV Fyn der er flyttet, men den ældre regional kanal Fyn.

De fleste digitale TV vil så nu have TV2HD liggende i stedet for kanal FYN.
Dem der mangler kanal Fyn skal lave en ny programsøgning.

15/4-12
Lidt nyheder:
-DR2 er blevet omlagt til satellit i flg. aftale fra generalforsamlingen. Hvis du mangler den, så lav en ny kanalsøgning.

- Der er etableret 7 dages EPG (elektronisk program guide) på Canal Digital programmerne.

Dette gælder ikke Viasats programmer og DVBT-Programmerne. Der skulle komme en lignende opdatering til Viasats programmer, men vi har den ikke pt.

22/3-12
Der er idag afholdt ordinær generalforsamling. Du kan hente referatet ved at klikke her. Den  foreslåede kontingentstigning på 200kr på grund af TV2 blev vedtaget. Lille pakke koster nu 2400kr og stor pakke 3600kr årligt.

15/3-12
Jeg har idag modtaget returkasse og brev fra DKTV. /Peter

13/3-12
Jeg har i dag modtaget følgende fra Dansk Kabel TV om modems:

Hej Peter

Der bliver sendt 46 breve og returkasser af sted i morgen. Det er kun kunder der modtager dette brev der skal returnere udstyr

Vh.Klaus Højfeldt, DKTV

Dvs. at har du ikke modtaget brev og kasse indenfor en rimelig tid, så smid det gamle modem på genbrugspladsen for elektronikskrot... 

8/3-12
Der afholdes generalforsamling torsdag d. 22. marts kl. 19 i Forsamlingshuset. Bestyrelsen foreslår en forhøjelse af kontingentet for både lille og stor pakke på 200kr på grund af TV2 er blevet betalingskanal fra 1. januar 2012.

24/2-12
Som der stod i brevet fra Dansk Kabel TV, så kommer der returemballage til det gamle kabelmodem. Det sker i løbet af næste uge. Husk at sende dit modem retur, hvis du vil undgå at betale for det....

18/2-12
Nu virker alle kanaler, både analoge og digitale. Hvis du mangler nogle, så kør en kanalsøgning igen. Der er 20 analoge og 28 digitale. Brug disse data til søgning efter digitale kanaler:
Netværks-id: 0100
Qam: 64
Symbolrate: 6875
Frekvens: 306.000MHz

17/2-12
Problemer ved sammenkobling af de to hovedstationer gav i går udfald af en del kanaler. Triax leverer nye stumper til hovedstationen idag, og antennemanden arbejder hele weekenden indtil det fungerer. Nu skal det virke!!

4/2-12
Nu skulle alle være på internet og IP-telefoni. Hvis du vil teste din hastighed, så klik her. Der mangler lidt justeringer inden alle har de rigtige hastigheder, og der mangler stadig nogle digitale kanaler. Ha' lidt mere tålmodighed, og husk at vi får det gratis. (Derfor skal det selvfølgelig virke alligevel!)

1/2-12
Internettet driller lidt, så hav tålmodighed til torsdag. Kig på dit modem, og hvis "online" lampen lyser fast, så er du på internettet.
Lydforsinkelsen på TV2 analog bliver også lavet torsdag. Vi beklager meget besværet.

30/1-12
På onsdag d. 1. februar skifter vi så endelig over til den nye internet udbyder AntenneIP. Husk derfor at der vil forekomme afbrydelser i internet og IP-telefoni som nævnt i brevet du har modtaget.

23/1-12
Nu er DR2 kommet med analog, men den nye topmoderne hovedstation til de digitale kanaler driller åbenbart lidt endnu.

20/1-12
På mandag d. 23/1 kommer de sidste digitale kanaler og DR2 analog med.

12/1-12
Hvis du laver en manuel søgning på digitale kanaler, skal du anvende følgende data, og ikke de data der er nævnt i brevet:
Netværks-id: 0100
Qam: 64
Symbolrate: 6875
Frekvens: 306.000MHz
Desværre er der nogle kanaler, der ikke er kommet med digitalt endnu, men de kommer så hurtigt som muligt. Ligeså med DR2 analog.

11/1-12
Hvis du ønsker professionel hjælp til indstilling af dit tv eller bare gerne vil have et eftersyn af din tv-installation, kan det gøres for 350kr af vores montør Andersens Antennemontering, tlf. 6221 2692.

9/1-12
På onsdag d. 11. januar skifter vi fra DVB/T til DVB/C som annonceret, og nogle af de analoge kanaler skifter også plads.
Det betyder, at du skal lave en ny kanalsøgning på dit analoge tv, og skifte den digitale kanalsøgning fra "egen antenne" til "kabel". Der vil i den forbindelse være nogle forstyrrelser og afbrydelser i dagens løb.

3/1-12
På grund af problemer med leverandøren af internetforbindelsen, er overgangen fra Dansk Kabel TV udskudt til d. 1/2.

De nye digitale kanaler kommer også først i næste uge på grund af sygdom. Vi beklager meget, men kan intet gøre.

Det er faktisk også hvad du skal gøre. Brug det gamle modem indtil videre. Hvis du har fået en ny mailadresse på @skellerupnet.dk, så kan du godt bruge den.

Du kan også anvende webmail på denne adresse: http://webmail.selectweb.dk og logge ind med din emailadresse og password som tilsendt fra evercall.

2/1-12
Nu er det sidste dag med Dansk Kabel TV som internetleverandør. Husk at tømme din gamle mailboks i løbet af i aften. I morgen er den flyttet til et andet selskab og alt indhold, som du ikke har hentet, er væk!!!

Du kan finde en vejledning til at ændre din mailopsætning ved at klikke her. Det er nemmest at oprette en ny mailkonto. Se vejledningen!

Teknisk info: Du skal ændre dit brugernavn og kodeord samt POP3/SMTP-servernavn, SMTP port til 25, og din udgående SMTP-server skal ikke kræve godkendelse.

31/12-11
De fleste modemmer er nu udleveret. Er du en af dem som mangler et, så kontakt John Henry og aftal tid til afhentning.

28/12-11
Fra torsdag d. 29. kan du afhente dit nye modem hos John Henry på Hovmarken 22. Du skal udfylde en seddel med forskellige oplysninger om bl.a. hastighed, mailadresse, etc. Husk at medbringe legitimation!
Klik her for at hente vejledning til det nye modem (PDF).

24/12-11
Sammen med det nye modem får du også en seddel hvor du kan skrive din ønskede mailadresse@skellerupnet.dk. Derefter får du tilsendt kodeord til den via SMS, og du kan så selv ændre kodeord senere. Oplysninger til opsætning af dit mailprogram kommer senere her på siden.Glædelig jul til alle. :-)

22/12-11
De nye trådløse internet modemmer kommer mellem jul og nytår. De kan hentes hos John Henry eller også bringer han dem ud efter aftale. I kassen med modemmet er den nye tilmeldingsblanket, hvor du også vælger hastighed/pris.

Vi får vores egen mailadresse med @skellerupnet.dk. Flere oplysninger i løbet af weekenden, men adressen kan ikke flyttes før vi har sagt farvel til Dansk Kabel TV d. 3. januar. Det er af tekniske årsager.

Flere oplysninger hurtigst muligt, men ellers ring/skriv til Peter / John hvis du er i tvivl.

13/12-11
Dansk Kabel TV har nu sendt brev til medlemmerne om ophør af samarbejdet pr. 3/1-12. I den forbindelse skal jeg gøre opmærksom på, at der snarest kommer info om afhentning af de nye, smarte internet-modemer som skal afløse de nuværende. Vi går ud fra, at alle der har internet i dag ønsker at fortsætte med det.

10/12-11
Vores næstformand og mangeårige bestyrelsesmedlem Varny Hansen er desværre afgået ved døden. Varny var en af foreningens grundlæggere, og han var i mange år en aktiv deltager i alle foreningens aktiviteter. Æret være hans minde.

9/12-11
Ombygningen skrider planmæssigt frem, og alle ændringer træder i kraft d. 3. januar 2012. Derfor er det meget vigtigt at du er opmærksom på følgende, hvis du har IP-telefoni:
- Vi omdeler tilmeldingsformular til det nye teleselskab AntenneIP/Evercall.
- Du kan også hente den ved at klikke her.
Det er vigtigt at denne formular afleveres hurtigst muligt til John eller Peter, ellers forsvinder dit telefoni d. 3. januar.
Nye kunder til IP-telefoni kan også udfylde og aflevere den.

21/11-11
DanskKabelTV har flyttet rundt på nogle servere i firmaet, og det har givet problemer med vores mail. De regner med at have løst problemet i løbet af i dag.

15/11-11
AntenneIP er nu gået i gang med at ombygge og opgradere vores kabelnet og opdele det i 3 øer. De regner med at være færdige i starten af december. Det vil måske give lidt signal forstyrrelser indtil det er helt færdigt. Vi skifter internet udbyder d. 2-3. januar, så indtil da ingen ændringer. Der kommer brev fra DanskKabelTV i starten af december.

1/11-11
Jeg har i dag haft møde med vores samarbejdspartnere AntenneIP og Evercall om projektet, og jeg må sige: Vi får et moderne og effektivt system i Skellerup, der fuldt ud lever op til nutidens krav om gode tilbud og brugervenlighed. Jeg tror godt at man kan glæde sig i de små hjem uanset om man bare vil skrive mail eller have sin egen virksomhed på nettet.

31/10-11
Nu har vi fået svar fra DKTV, at vi kan overtage @skellerupnet.dk til vores mail. Det betyder IKKE at alle dine mails automatisk flyttes med over, men at du har mulighed for at beholde din mail adresse efter flytningen. Mere info senere.

26/10-11
Der er nu afholdt informationsmøde om det nye projekt, og du kan læse et referat fra mødet ved at klikke her.


Kort om nogle ting:

Mailadresser fra @nrdc.dk forsvinder. De tilhører DKTV, og vi kan ikke købe dem, så find en ny mailadresse. Vi håber på at kunne overtage @skellerupnet.dk, men har endnu ikke fået svar fra DKTV, der ejer domænet.

Alle medlemmer modtager direkte brev fra DKTV om hvad de skal gøre i forbindelse med stop af internet fra DKTV. Det er vigtigt IKKE at opsige evt. aftale om IP-telefoni, hvis man ønsker at beholde sit gamle nummer. Dette skal overflyttes af det nye selskab (Evercall) og IKKE opsiges, ellers mister man sit nummer.

Yderligere information hurtigst muligt.

17/9-11
Der afholdes informationsmøde om de nye ændringer tirsdag d. 25. oktober kl. 19.00 i Skellerup Forsamlingshus. Ændringerne vil ske senest til d. 31. december 2011. Vigtigt: Indtil da, så lad være med at indgå nye kontrakter med længere bindingstid med vores nuværende internet leverandør.
Vi får op til 100 Mbit internet, digital udgave af alle vores nuværende tv-kanaler, nye og flere kanaler, samt generelt bedre signalkvalitet da hele anlægget bliver opgraderet. Mere info efterhånden som vi selv ved mere.

11/8-11
Foreningens anlæg er indenfor den sidste årrække blevet renoveret flere gange, hvornår er din husinstallation sidst blevet renoveret? Klik her for at hente en række gode tips til renovering af din husinstallation (kræver pdf-læser) eller kontakt vores montør Andersens Antennemontering.

22/3-11
Der er afholdt generalforsamling. Referat og beretning kan hentes ved at klikke her. Alle er genvalgt og kontingentstigning vedtaget.

6/3-11
Der afholdes generalforsamling tirsdag d. 22. marts kl. 19 i Skellerup Forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne. Bestyrelsen stiller forslag om kontingentstigning på 10 pct. for både lille og store pakke grundet almene prisstigninger på kanalerne samt ekstraordinære udgifter.